Suntem broker de credite si oferim consultanta financiara persoanelor fizice si juridice care au nevoie de finantare si care vor sa fie sigure ca aleg varianta de creditare potrivita, din multitudinea de oferte de pe piata. Experienta acumulata in 22 de ani de activitate in sistemul bancar de catre unul din asociatii companiei, parteneriatul cu KIWI FINANCE, prima si cea mai mare companie de brokeraj bancar din Romania, implicarea cu pasiune si totala dedicare a managerilor si angajatilor societatii sunt garantii ca veti gasi la noi informatii si suport de calitate.

Viziunea

noastra este sa devenim o companie recunoscuta pe piata pentru calitatea serviciilor de consultanta financiara oferite clientilor nostri, persoane fizice si juridice.

Misiunea

Active Idea Support este sa ofere consultanta si suport persoanelor fizice si juridice atat pentru obtinerea de credite cat si pentru accesarea celorlalte produse si servicii oferite de banci, contribuind la educatia financiara a clientilor proprii si generand un nume recunoscut in intermediere financiara.

Valorile

pe care le apreciem si ne conduc in activitatea noastra sunt transparenta, responsabilitatea, respectul si competenta. Serviciile de consiliere oferite clientilor nostri sunt transparente si obiective in raport cu ofertele de creditare ale diferitelor banci. Discutam transparent cu clientii conditiile de creditare si de refinantare, oferind mai multe solutii de creditare. Responsabilitatea noastra este orientata catre interesele pe termen lung ale aplicantilor la credite si catre educatia lor financiara, astfel incat deciziile pe care le iau la contractarea si apoi in derularea creditului, sa nu-i duca in situatii limita. O solutie de creditare responsabila trebuie sa tina seama si de alte elemente in afara gradului de indatorare, precum relevanta costului creditului ori durata de rambursare. Respectul reciproc este absolut necesar pentru a obtine rezultatele asteptate de fiecare parte. Prospectarea permanenta si cunoasterea ofertelor bancare, experienta in domeniul creditarii si investitiilor financiare sunt competentele pe care ne bazam.