• Credite imobiliare
  Casa visurilor tale
  poate deveni realitate!
  Cumperi, construiesti, modernizezi
  prin creditul imobiliar.
 • Credite de nevoi personale
  Toti membrii familiei
  tale sunt importanti!
  Indeplineste-le dorintele cu
  un credit de nevoi personale.
 • Carduri de credit
  Mobilitate financiara
  oriunde te-ai gasi.
  Cardul de credit -
  bugetul tau de rezerva!

Intermedieri Credite - 0% Comision

Active Idea Support iti ofera consultanta GRATUITA pentru a avea o viziune de ansamblu asupra tuturor produselor financiare din portofolilul bancilor partenere, usurand astfel alegerea pe care trebuie sa o faci atunci cand cauti un credit. Din multitudinea de oferte de creditare, ti-o recomandam pe cea care se potriveste cel mai bine cu nevoile si situatia ta financiara. Dupa identificarea tipului de credit potrivit, te asistam la intocmirea documentatiei solicitate de banca, depunem dosarul pentru tine si il sustinem pentru aprobare. Iti oferim explicatii referitoare la termenii utilizati in contract si despre efectele diverselor taxe si comisioane din contractul tau de creditare.

Franciza Kiwi Finance Romania

Fiind un broker de credite in franciza Kiwi Finance, dispunem de un larg portofoliu de parteneriate cu institutiile de credit, precum si de acces la baza de date a tuturor produselor bancilor partenere. Strategia noastra este sa avem in permanenta o paleta completa de oferte bancare pentru toate segmentele de clienti si construirea unui portofoliu de calitate ce atrage dupa sine respectul partenerilor si un bun renume in piata.

Kiwi Finance Romania

Alte servicii

Consultanta pentru alte servicii bancare

Te ajutam sa-ti alegi banca cu care vei colabora zilnic sau produsele bancare de la banca ta, tinand cont de nevoile tale. Cu siguranta esti contactat periodic de diferite banci si ai strans o multime de oferte, dar ai ramas la aceeasi banca sau te-ai mutat si apoi ai constatat ca totalul comisioanelor a ramas la fel sau chiar a crescut in loc sa scada, asa cum ai fi asteptat. De aceea vom analiza atent profilul tau de client si vom gasi o solutie potrivita pentru tine din multitudinea de oferte din piata.


Esti interesat sa lucram impreuna? Doresti detalii suplimentare?
Sau ai o intrebare?