Alege cele mai avantajoase credite

Iti doresti un credit si nu stii ce pasi trebuie sa urmezi, ce banca sa alegi? Noi iti oferim consultanta financiara gratuita pentru ca tu sa obtii creditul cel mai competitiv de pe piata, raportat la nevoile tale, cu o rata a dobanzii si costuri cat mai mici: credit de nevoi personale cu sau fara ipoteca, credit imobiliar, credit de refinantare, credit pentru constructii, card de credit, credit pentru prima casa, credit pentru prima masina. Poti opta pentru un credit in lei sau in valuta, cu sau fara avans, cu dobanda fixa sau variabila. Identificarea solutiei optime de creditare presupune parcurgerea mai multor pasi:

1. Stabilirea eligibilitatii

Analizand si evaluand situatia ta financiara in functie de criteriile de eligibilitate urmarite de finantatori (varsta, starea civila, numarul membrilor de familie, vechimea in munca, tipul venitului, marimea venitului net lunar, istoricul din bazele de date nationale, etc.) stabilim daca indeplinesti conditiile pentru obtinerea unui credit.

Evaluarea situatiei financiare (credit scoring) este de asemenea gratuita si nu implica vreo obligatie din partea ta de a contracta un credit.

2. Identificarea tipului de credit

In functie de destinatia pe care vrei sa o dai banilor imprumutati si cunoscand ofertele bancilor partenere, identificam tipul de credit care te va avantaja cel mai bine pe toata perioada de creditare. Iti oferim o analiza personalizata a tipului de credit ales si iti recomandam cea mai buna modalitate de finantare:

Credit de nevoi personale
Credit de nevoi personale cu ipoteca
Credit pentru refinantare
Credit ipotecar
Credit imobiliar
Credit Prima Casa
Credit Prima Masina
Card de credit

3. Analiza comparativa a produselor financiare

Avand acces la ofertele mai multor societati financiare bancare si nebancare, putem sa analizam, sa comparam si sa identificam impreuna solutia optima de finantare sau refinantare in ceea ce priveste costurile. Beneficiind de consultanta noastra, vei afla de asemenea care este intreaga procedura precum si durata de obtinere a creditului.