Asistenta si consiliere la intocmire

Pentru ca procesul de creditare sa se deruleze cat mai rapid, te vom consilia si asista la intocmirea si depunerea dosarului la banca. Vei beneficia de asistenta noastra gratuita, economisind timp pretios, prezenta ta fiind necesara doar la semnarea contractului de credit. Iti vom oferi asistenta in completarea cererii de credit si in verificarea documentatiei solicitate de banca, asigurandu-ne ca sunt indeplinite toate conditiile.

Documentele solicitate

Documentele solicitate de finantatori trebuie sa indeplineasca anumite cerinte de forma si continut si sa nu contina corectii. Aceste documente sunt, in general, urmatoarele: cererea de credit, copie dupa actul de identitate, copie dupa contractul de munca si actele aditionale la acesta, adeverinte de venit nu mai vechi de 10-15 zile, documente care sa ateste veniturile din alte activitati, copie dupa facturi de utilitati, acorduri de consultare in bazele de date nationale, documente care sa ateste proprietatea asupra imobilului asupra caruia se constituie ipoteca (extras de carte funciara, documentatia cadastrala), alte documente necesare constituirii ipotecii (inclusiv certificatul energetic), raportul de evaluare pentru imobilul propus in garantie, orice alte documente specifice tipului de credit sau finantatorului.

Depunerea dosarului

Noi transmitem dosarul complet catre banca. Dupa primirea dosarului si o prima verificare, banca va solicita un raport de evaluare intocmit de catre un evaluator agreat de banca. Noi vom monitoriza si sustinere dosarul pana la obtinerea unei decizii din partea bancii, solutionand orice problema semnalata de aceasta in procesul de analiza.