Semnarea contractului

De la obtinerea deciziei de creditare si pana la semnarea contractului de credit, trebuie sa fii atent la toate conditiile si garantiile mentionate in informarea primita de la banca. Daca toate acestea sunt posibil de realizat in termenul aprobat, atunci trebuie sa transmiti bancii acceptul tau si sa soliciti draftul de contract de credit, draftul de contract/conventie de deschidere cont si conditiile generale aferente contului curent. In toate aceste demersuri, te sprijinim noi si te vom informa transparent, obiectiv si confidential asupra obligatiilor pe care ti le asumi prin semnarea contractelor.

Anexele contractului de credit

Contractele de garantie si de asigurare sunt contracte anexe contractului de credit. Polita o intocmeste un asigurator, contractele de garantie mobiliara (pe contul curent si de depozit unde e cazul) se intocmesc in banca, iar cele de garantie imobiliara (pe apartament, casa sau teren) se intocmesc si se semneaza in fata notarului. Asiguratorul si notarul au nevoie de documente si informatii pentru a pregati contractele. Pentru ca tu sa faci economie de timp si bani (drumuri pentru a afla procedurile de lucru si tarifele ), noi ne ocupam sa gasim oferte convenabile de la notar si asigurator si sa gestionam in timp util relatia cu acestia.

Monitorizarea contractului

Noi te putem ajuta sa respecti termenele pe care ti le-ai asumat prin contractul de credit, astfel incat sa nu apara costuri suplimentare in derularea acestuia. Dupa semnarea contractului de credit, raman in sarcina ta obligatiile pe care le-ai acceptat prin contract. Daca acestea nu sunt indeplinite la timp, vor aparea costuri suplimentare din dobanda penalizatoare aferenta ratelor de credit restante sau din dobanda majorata ca urmare a nevirarii salariului lunar in contul deschis la banca finantatoare. In acelasi timp, imobilele cu care garantezi creditul, trebuie asigurate. Asigurarea se face pe cheltuiala ta, asa ca ar fi bine sa stii din timp cand iti expira asigurarea, pentru a nu fi in situatia sa faci o polita la urgenta, fara sa compari ofertele din piata.