• Credite pentru persoane juridice
  Stii care este cel mai bun
  credit pentru afacerea ta?
  Noi te sprijinim sa alegi in avantajul tau.
 • Documentatia de credit
  Banca ta intelege exact
  potentialul afacerii tale?
  Relatia avantajoasa cu banca
  inseamna si documente
  complete si corecte.

 • Monitorizarea contractului de credit
  Ce urmeaza dupa semnarea
  contractului de credit?
  Avem grija sa cunosti toate implicatiile
  si termenele de respectat din contract.

 • Consultanta pentru alte servicii bancare
  Esti multumit de banca ta?
  Vino la noi sa gasim o varianta
  avantajoasa pentru tine.

Consultanta pentru Finantare

Activitatea noastra este indreptata spre a acorda suportul necesar persoanelor juridice care au nevoie de finantare pentru activitatea proprie sau dezvoltarea acesteia, dar in acelasi timp nu detin resursele umane sau de timp suficiente pentru a cunoaste, sintetiza si alege oferta cea mai potrivita din piata. Prin serviciile noastre dorim sa usuram relatia cu banca, de la alegerea unui pachet de cont curent pana la credit. Interesul tau trebuie sa fie sustinut si transmis catre banca folosind un limbaj comun, sa nu fie lasat la discretia unor functionari/analisti bancari care au o obligatia prioritara sa-si respecte atributiile fata de angajatorul lor. Noi suntem specialistii de care ai nevoie!

Proiecte pentru finantari nerambursabile

Elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, bazate pe programe operationale cum ar fi Competitivitate Economica, Resurse Umane, Programul Operational Regional, Programul National de Dezvoltare Rurala si alte programe guvernamentale.

Management de proiect, consultanta in derularea procedurilor de achizitie.


Mai multe informatii
Proiecte finantari nerambursabile

Alte servicii

Consultanta pentru alte servicii bancare

In urma analizei operatiunilor efectuate prin banca pe o perioada semnificativa de timp, a analizei profilului companiei, iti oferim consultanta si asistenta pentru alegerea serviciilor de cash management potrivite activitatii companiei tale, cum ar fi flexibilitatea in efectuarea tranzactiilor bancare si un management eficient al resurselor financiare. Te sprijinim in luarea unei decizii care sa te avantajeze, precum si in negocierea cu banca a achizitionarii unui pachet de cont curent.


Esti interesat sa lucram impreuna? Doresti detalii suplimentare?
Sau ai o intrebare?