Alege finantarea corecta

Oricine stie ca, oricati bani ai avea, e important sa stii sa ai grija de ei. E important sa faci investitiile corecte si sa te finantezi corect. De aceea noi iti oferim, contra cost, sevicii individualizate de consultanta financiar-bancara, astfel incat sa gasesti cel mai potrivit credit nevoilor si posibilitatilor companiei tale la un moment dat.

Credit pentru investitii
Credit pentru activitatea curenta

Servicii individualizate de consultanta

Pentru a economisi timp si bani, e important sa cunosti de la inceput toate costurile si conditiile care pot sa apara in procesul de obtinere a unui credit sau pe parcursul derularii acestuia, astfel incat sa nu ajungi in faza de semnare a contractelor si sa constati ca nu poti respecta clauze contractuale standard impuse de banca.

Finantatorii au un limbaj specializat si poate nu ai timpul necesar pentru a sesiza toate aspectele atunci cand vrei sa alegi din multitudinea de oferte de finantare. Noi te vom consilia si asista pentru:

  1. Identificarea nevoii de finantare in functie de specificul activitatii companiei si a destinatiei pe care vrei sa o dai finantarii cautate (activitate curenta, investitii, pe termen scurt sau lung)
  2. Incadrarea pe un anumit produs de finantare, in functie de ofertele bancilor
  3. Verificarea conditiilor de eligibilitate impuse de banci pentru companie si pe produsul de credit selectat
  4. Obtinerea ofertelor de pricing (costuri) de la banci si analiza detaliata si comparativa a acestora
  5. Alegerea bancii la care se va depune documentatia de credit