Site-ul www.ideasupport.ro este proprietatea S.C. ACTIVE IDEA SUPPORT S.R.L. Cluj Napoca, denumita in continuare IDEA SUPPORT si este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Acces

IDEA SUPPORT garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.ideasupport.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor IDEA SUPPORT fara acordul prealabil scris al acesteia. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Dreptul de a crea o legatura web (link) catre www.ideasupport.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru IDEA SUPPORT sau oricaruia dintre partenerii sai.

Drepturi de autor

IDEA SUPPORT ofera acces liber la site-ul www.ideasupport.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Continutul acestui site, textele, grafica, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea IDEA SUPPORT sau a partenerilor sai.

Dreptul de autor pentru continutul paginilor existente pe acest site este detinut de IDEA SUPPORT si partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citarea sursei si permisiunea anterioara explicita, prin acord scris.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de IDEA SUPPORT prin intermediul acestui site, intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Utilizare

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. IDEA SUPPORT nu garanteaza ca pagina va functiona fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

Nu sunt permise:

  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting, prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "Denial of Service";
  • folosirea oricaror adrese de email publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de emailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de emailuri justificate;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. IDEA SUPPORT va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari

Disponibilitatea serviciului

IDEA SUPPORT isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. IDEA SUPPORT nu este raspunzator fata de utilizator pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

IDEA SUPPORT poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Limitarea raspunderii

Daca se considera ca un material prezentat pe site violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii reprezentantilor IDEA SUPPORT. In acest scop va rugam folositi datele de contact afisate pe site.

Pentru sectiunea Blog a site-ului, care poate cuprinde opinii ale utilizatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. IDEA SUPPORT isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.